Din anul 1995 şi până în prezent, STOICA & Asociații a acordat consultanță, asistență juridică şi a asigurat reprezentarea unui mare număr de clienți, companii multinaționale sau româneşti, societăți mari, mici şi mijlocii, autorități locale, organizații non-profit şi clienți din sectorul de stat.

Coordonarea portofoliului de clienți a fost realizată de către cei doi Founding Partners, Valeriu STOICA and Cristiana I. STOICA, cu sprijinul avocaților parteneri şi al avocaților colaboratori.

Legal 500, ediția 2021

STOICA & Asociații are o înaltă reputație în domeniul litigiilor civile și administrative, precum și în cel al arbitrajului internațional. Baza variată de clienți a firmei, incluzând clienți din sectorul public și privat, se traduce în faptul că avocații săi au o expertiză bogată într-o tipologie largă de litigii, din cele mai importante sectoare economice.

Chambers Europe, ediția 2021

Societatea de avocați excelează în domeniul soluționării litigiilor, reprezentând atât clienți interni, cât și internaționali, în litigii penale și civile, precum și în dosare arbitrale. Este experimentată în gestionarea cazurilor contencioase într-o varietate de sectoare, inclusiv în cel al construcțiilor, telecomunicațiilor, industriei farmaceutice și al serviciilor financiare.