STOICA & Asociații desfășoară activități specifice executării silite:

• recuperarea creanțelor din litigii comerciale, civile sau penale;
  • recuperarea creanțelor constatate printr-o hotărâre judecătorească, sentință arbitrală sau prin alte titluri executorii;
  • asistență juridică în acțiuni de evacuare, punere în posesie, servituți, predări de bunuri.

În egală măsură, STOICA & Asociații oferă soluții pentru recuperarea pe cale amiabilă a oricărei creanțe.

Avocații STOICA & Asociații acordă asistență şi reprezentare cu privire la soluționarea contestațiilor la executare în oricare dintre modalitățile de executare silită şi în legătură cu orice alte acțiuni de anulare a titlurilor executorii.

Experiență relevantă

• Asistență juridică şi reprezentare a unei mari bănci locale, în procedura de executare a creanțelor în sumă totală de 27 mil. EUR
  • Asistență juridică şi reprezentare a unei bănci locale, în litigiile privind executarea cecurilor unei alte societăți
Legal 500, ediția 2021

STOICA & Asociații are o înaltă reputație în domeniul litigiilor civile și administrative, precum și în cel al arbitrajului internațional. Baza variată de clienți a firmei, incluzând clienți din sectorul public și privat, se traduce în faptul că avocații săi au o expertiză bogată într-o tipologie largă de litigii, din cele mai importante sectoare economice.

Chambers Europe, ediția 2021

Societatea de avocați excelează în domeniul soluționării litigiilor, reprezentând atât clienți interni, cât și internaționali, în litigii penale și civile, precum și în dosare arbitrale. Este experimentată în gestionarea cazurilor contencioase într-o varietate de sectoare, inclusiv în cel al construcțiilor, telecomunicațiilor, industriei farmaceutice și al serviciilor financiare.