Avocații de la STOICA & Asociații acordă asistență şi reprezentare în legătură cu diverse infracțiuni economice, în faza de urmărire penală şi în fața instanțelor de judecată:

• în faza de urmărire penală, cu abordarea specifică a probațiunii caracteristică infracțiunilor economice, în special în ceea ce priveşte desfăşurarea probațiunii, care implică expertize tehnico-economice;
  • în faza de judecată, atât în cameră preliminară, cât şi în cercetarea judecătorească;
  • în faza de executare a pedepselor, în ceea ce priveşte stabilirea regimului de executare a pedepsei, precum şi asistența la executarea contestațiilor privind măsurile luate în penitenciar.
Legal 500, ediția 2021

STOICA & Asociații are o înaltă reputație în domeniul litigiilor civile și administrative, precum și în cel al arbitrajului internațional. Baza variată de clienți a firmei, incluzând clienți din sectorul public și privat, se traduce în faptul că avocații săi au o expertiză bogată într-o tipologie largă de litigii, din cele mai importante sectoare economice.

Chambers Europe, ediția 2021

Societatea de avocați excelează în domeniul soluționării litigiilor, reprezentând atât clienți interni, cât și internaționali, în litigii penale și civile, precum și în dosare arbitrale. Este experimentată în gestionarea cazurilor contencioase într-o varietate de sectoare, inclusiv în cel al construcțiilor, telecomunicațiilor, industriei farmaceutice și al serviciilor financiare.