Avocații de la STOICA & Asociații acordă asistență şi reprezentare în legătură cu diverse infracțiuni economice, în faza de urmărire penală şi în fața instanțelor de judecată:

• în faza de urmărire penală, cu abordarea specifică a probațiunii caracteristică infracțiunilor economice, în special în ceea ce priveşte desfăşurarea probațiunii, care implică expertize tehnico-economice;
  • în faza de judecată, atât în cameră preliminară, cât şi în cercetarea judecătorească;
  • în faza de executare a pedepselor, în ceea ce priveşte stabilirea regimului de executare a pedepsei, precum şi asistența la executarea contestațiilor privind măsurile luate în penitenciar.
Legal 500, ediția 2022

STOICA & Asociații „continuă să exceleze” în soluționarea litigiilor, care rămâne punctul central al firmei. Echipa de avocați se remarcă prin capacitatea de a gestiona portofolii mari de litigii, precum și dosare cu pretenții de valori mari, cazuri complexe și arbitraje internaționale de mare valoare.

Chambers Europe, ediția 2022

STOICA & Asociații are o practică apreciată în domeniul soluționării litigiilor, reprezentând atât clienți interni, cât și internaționali, în litigii penale și civile, precum și în arbitraje.