Avocații STOICA & Asociații acordă asistență şi reprezentare cu privire la litigiile referitoare la aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului, atât în fața instanțelor naționale, cât şi în fața instanței de la Strasbourg: redactarea sau revizuirea plângerilor individuale adresate CEDO, asistența şi reprezentarea juridică în raporturile cu aceasta.

Această vastă expertiză cuprinde, printre altele, redactarea sau revizuirea plângerilor individuale adresate CEDO precum și asistența şi reprezentarea juridică a clienților în raporturile cu aceasta.

Legal 500, ediția 2022

STOICA & Asociații „continuă să exceleze” în soluționarea litigiilor, care rămâne punctul central al firmei. Echipa de avocați se remarcă prin capacitatea de a gestiona portofolii mari de litigii, precum și dosare cu pretenții de valori mari, cazuri complexe și arbitraje internaționale de mare valoare.

Chambers Europe, ediția 2022

STOICA & Asociații are o practică apreciată în domeniul soluționării litigiilor, reprezentând atât clienți interni, cât și internaționali, în litigii penale și civile, precum și în arbitraje.