Avocații STOICA & Asociații acordă asistență şi reprezentare cu privire la litigiile referitoare la aplicarea Convenției Europene a Drepturilor Omului, atât în fața instanțelor naționale, cât şi în fața instanței de la Strasbourg: redactarea sau revizuirea plângerilor individuale adresate CEDO, asistența şi reprezentarea juridică în raporturile cu aceasta.

Această vastă expertiză cuprinde, printre altele, redactarea sau revizuirea plângerilor individuale adresate CEDO precum și asistența şi reprezentarea juridică a clienților în raporturile cu aceasta.

Legal 500, ediția 2021

STOICA & Asociații are o înaltă reputație în domeniul litigiilor civile și administrative, precum și în cel al arbitrajului internațional. Baza variată de clienți a firmei, incluzând clienți din sectorul public și privat, se traduce în faptul că avocații săi au o expertiză bogată într-o tipologie largă de litigii, din cele mai importante sectoare economice.

Chambers Europe, ediția 2021

Societatea de avocați excelează în domeniul soluționării litigiilor, reprezentând atât clienți interni, cât și internaționali, în litigii penale și civile, precum și în dosare arbitrale. Este experimentată în gestionarea cazurilor contencioase într-o varietate de sectoare, inclusiv în cel al construcțiilor, telecomunicațiilor, industriei farmaceutice și al serviciilor financiare.