STOICA & ASOCIAȚII a dobândit o excelentă reputație națională şi internațională. Performanțele sale profesionale sunt recunoscute ca atare în cele mai importante ghiduri juridice: Chambers Europe, Legal 500, World Trademark Review 1000, IAM Patent 1000.

STOICA & ASOCIAȚII şi avocații săi colaboratori sunt înregistrați la Baroul Bucureşti, în conformitate cu legea profesiei de avocat din România.

În desfăşurarea activității sale profesionale, de la înființarea sa, în 1995, şi până în prezent, STOICA & ASOCIAȚII a cooperat intens cu societăți de avocatură internaționale şi locale. STOICA & ASOCIAȚII a dezvoltat o puternică rețea de colaborări cu societăți de avocatură şi avocați din majoritatea celor 15 Curți de Apel din România.

Au fost stabilite legături profesionale cu firme de contabilitate, consultanți fiscali, auditori, experți imobiliari, consultanți de proprietate intelectuală, birouri notariale şi birouri de traduceri legalizate.

Recunoaștere & afilieri

Încă din 1995, cei doi Founding Partners au contribuit la crearea unor legături profesionale strategice, fără caracter exclusiv, cu un mare număr de firme internaționale de avocatură, organizații profesionale și camere de comerț. STOICA & ASOCIAȚII a fost constant recunoscută și menționată în topurile realizate de ghidurile internaționale de avocați.

image