Echipa de avocați de la STOICA & Asociații este animată de ideea că practicarea dreptului necesită cunoștințe aprofundate, abilități excelente de analiză, scriere și de comunicare, creativitate, entuziasm și muncă în echipă. De la înființarea sa, STOICA & Asociații a colaborat cu un număr mare de tineri avocați, selectați și pregătiți conform valorilor morale și profesionale care fac obiectul viziunii și principiilor sale.

STOICA & Asociații organizează anual programe de internship pentru studenți, cu scopul de a-i ajuta să-și clădească o carieră avocațială, asigurându-le burse sau sponsorizări, pe măsura rezultatelor universitare.

Selecțiile pentru avocații colaboratori și avocații stagiari sunt organizate de două ori într-un an calendaristic, pe bază de interviuri, teste și programe de pregătire profesională.

Cei interesați să se alăture echipei STOICA & Asociații trebuie să adreseze un curriculum vitae în atenția Office Managerului societății civile de avocați, la adresa de email: sca@stoica-asociatii.ro.

image