• 25/04/2020 STOICA & Asociaţii

Care este impactul unor noi tehnologii de tipul “trace together” – un pionier al conceptului de “contact tracing and warning app” ce își propune să limiteze lanțul de transmisie al răspândirii virusului Covid 19 – asupra drepturilor și libertăților civile? Câteva răspunsuri, în articolul semnat de Angelica Alecu- Junior Lawyer, aici.

• 24/04/2020 STOICA & Asociaţii

Despre provocările și soluțiile actorilor de pe piața de construcții în vremea pandemiei de Covid19, au scris Andreea Micu – Partner și Alin-Gabriel Oprea – Associate, aici.

• 16/04/2020 STOICA & Asociaţii

Despre nevoia ca, înainte de a fi adoptate măsuri de rechiziție, să se reglementeze mult mai clar procedura legală, în contextul actualei stări de urgență, generate de criza Covid-19, în articolul semnat de Dan-Rareș Răducanu – Senior Partner și Irina Titorian – Junior Lawyer. Detalii, aici.

• 15/04/2020 STOICA & Asociaţii

Valeriu Stoica, Partener Fondator, a discutat în cadrul unui video-interviu acordat Hotnews.ro despre restrângerea drepturilor și libertăților pe perioada stării de urgență, digitalizarea României și viitorul economiei, după încheierea crizei generate de pandemia de Covid-19. Detalii, aici.

• 10/04/2020 STOICA & Asociaţii

Care este nivelul de protecție de care beneficiază ”datele cu caracter special” din Regulamentul 2016/679, în contextul pandemiei de Covid-19? Răspund Bogdan Mircea Popescu – Partner și Bianca-Anamaria Iamandi – Junior Lawyer. Detalii, aici.

• 09/04/2020 STOICA & Asociaţii

Mai există prescripția specială din dreptul penal în vremea pandemiei de Covid19? Câteva răspunsuri, în analiza semnată de Veronica Dobozi – Partner și Mihai Trandafir – Senior Associate, aici.