• 14/05/2020 STOICA & Asociaţii

„Clauza de forță majoră nu este o clauză obligatorie. Nici nu s-a simțit nevoia de a avea astfel de clauze în contracte, pentru că, chiar dacă existau, în general, nu prea își produceau efecte pentru că de multe ori cazurile de forță majoră în adevăratul sens al cuvântului, cu implicații asupra unor mari mase de persoane, sunt puține.” a declarat printre altele Raducanu Dan-Rares- Senior Partner, în video-interviul acordat Hotnews.ro.

• 12/05/2020 STOICA & Asociaţii

Puteti citi aici.

• 05/05/2020 STOICA & Asociaţii

Noul context generat de pandemia de Covid 19 a influențat și exercitarea legăturilor personale dintre părinți și copiii lor minori atunci când aceștia nu locuiesc împreună. Detalii, în articolul scris de Catalina Dicu – Senior Partner, aici.

• 04/05/2020 STOICA & Asociaţii

Despre răspunsurile adecvate din partea sistemului bancar în contextul pandemiei de Covid 19, în articolul semnat de Ingrid Amelia Apetrei – Senior Lawyer. Detalii, aici.

• 30/04/2020 STOICA & Asociaţii

Cât de precise și predictibile sunt dispozițiile art. 352 Cod penal privind infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor? Câteva răspunsuri formulate de Veronica Dobozi – Partner și Mihai Trandafir – Associate, în analiza de aici.

• 29/04/2020 STOICA & Asociaţii

Despre bănuiala legitimă ca motiv de strămutare și obligația de rezervă a judecătorilor în ipoteza situațiilor litigioase complexe, în articolul semnat de Valeriu Stoica – Founding Partner și Cătălina Dicu – Senior Partner. Detalii, aici.