• 17/09/2020 STOICA & Asociaţii

Despre modificările prevederilor legate de confidențialitatea informațiilor în procedurile de achiziții publice și sectoriale, în articolul scris de Andreea Micu – Partener, Yolanda Beșleagă – Associateși Angelica Alecu – Junior Lawyer.

• 11/09/2020 STOICA & Asociaţii

Consiliul Concurenței a publicat recent o “listă neagră” cu întreprinderile pe care le-a sancționat pentru trucarea licitațiilor în cadrul investigațiilor derulate de această autoritate. Despre contextul acestei măsuri inedite și despre consecințele juridice, în articolul scris de Daniel-Alexandru Aragea – Partner.

• 04/09/2020 STOICA & Asociaţii

Veronica Dobozi – Partner – se întreabă în materialul publicat pe Hotnews.ro dacă definirea juridică a ființei umane este o necesitate stringentă.

• 02/07/2020 STOICA & Asociaţii

Despre modificările aduse regimului de compensare pentru imobilele naționalizate prin punerea la punct a unui sistem de evaluare care utilizează grila notarială valabilă la data emiterii deciziei de către Comisia Națională, în articolul semnat de Veronica Dobozi – Partner. Detalii, aici.

• 04/06/2020 STOICA & Asociaţii

Andrei Buga – Partner a scris despre modificările relațiilor de muncă în contextul pandemiei Covid 19. Detalii, aici.

• 18/05/2020 STOICA & Asociaţii

Despre garanțiile prelucrării datelor genetice în anchete penale, în absența consimțământului persoanei anchetate – Cauza Dragan Petrović v. Serbia, #CEDO – în articolul semnat de Andreea Micu – Partner și Angelica Alecu – Junior Lawyer, aici.