• 04/10/2018 STOICA & Asociaţii

Seria de articole publicate pe portalul de ştiri Hotnews.ro continuă prin publicarea opiniei lui Rareş Răducanu (Senior Partner): „Referendumul ”pentru redefinirea familiei”, din perspectivă juridică și nu numai”.
    Materialul poate fi citit în integralitate, aici.

• 26/09/2018 STOICA & Asociaţii

Recunoașterea națională și internațională a valorii profesionale este rezultatul performanțelor care au la bază mai multe decenii de muncă. Desigur, această recunoaștere consolidează încrederea clienților în societatea noastră de avocați.” a declarat Valeriu Stoica (Founding Partner) în interviul acordat portalului Piaţa Financiară.
    Interviu poate fi citit în integralitate, aici.

• 26/09/2018 STOICA & Asociaţii

În materialul publicat, autorii au făcut o scurtă prezentare a elementelor de noutate relevante, prin raportare (acolo unde se impune) la prevederile actuale ale Legii nr. 85/2014 privind insolvenţa.
    Materialul poate fi citit în integralitate, aici.

• 21/09/2018 STOICA & Asociaţii

Seria de articole despre inteligenţa artificială continuă prin publicarea articolului „Va fi consultanța avocațială preluată de roboți?”, semnat de Veronica Dobozi (Partner) şi Tudor Colţan (Associate).
    Materialul poate fi citit în integralitate aici.

• 13/09/2018 STOICA & Asociaţii

Valentina Preda (Partner) a arătat în articolul „Executarea hotărârilor judecătorești privitoare la minori sau Kramer contra Kramer” publicat pe portalul de ştiri Hotnews.ro [+]

• 06/09/2018 STOICA & Asociaţii

În articolul „De ce crezi că societatea ta nu este „vizată” de dispozițiile GDPR și de ce te înșeli?” publicat pe portalul de ştiri Hotnews.ro [+]