• 21/11/2019 STOICA & Asociaţii

Rareș Răducanu (Senior Partner) și Irina Titorian (Junior Lawyer) analizează consecințele practicii instanțelor naționale în materia cererilor de suspendare a executării actelor administrative, care tinde spre absolutizarea prezumției de legalitate a actului administrativ, în defavoarea interesului particular.

• 14/11/2019 STOICA & Asociaţii

În articolul publicat pe portalul Hotnews.ro, Laura Elena Radu (Senior Partner) și Marius Chelaru (Managing Associate) analizează consecințele juridice ale Deciziei nr. 45/2019 pronunțată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în legătură cu măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

• 06/11/2019 STOICA & Asociaţii

Dragoș Bogdan (Senior Partner) și Mihai Stănescu (Managing Associate) analizează contextul în care Curtea Constituțională Curtea Constituțională s-a opus asaltului asupra legii dării în plată declarând neconstituționale modificările și clarificând procedura de notificare. Materialul poate fi citit în integralitate aici.

• 01/11/2019 STOICA & Asociaţii

Pe data de 1 noiembrie, în cadrul Conferinței internaționale bienale, Valeriu STOICA, Profesor universitar la Facultatea de Drept a Universităţii din Bucureşti şi Founding Partner al Societăţii de Avocaţi STOICA & Asociaţii, a primit titlul de Doctor Honoris Causa acordat de Facultatea de Drept a Universității din Craiova.

• 31/10/2019 STOICA & Asociaţii

În articolul publicat pe portalul Hotnews.ro, Anca Liana Caraiola-Buftea (Senior Partner) și Anca Ștefania Manolache (Senior Associate) analizează soluțiile pe care le pot avea angajatorii în fașa deficitului de angajați care crește de la un an la altul.

• 25/10/2019 STOICA & Asociaţii

Veronica Dobozi (Partner) analizează în articolul publicat pe portalul Hotnews.ro dacă vom vedea în viitor săli de judecată SF, cu roboți umanoizi, pe post de judecători.