• 19/04/2021 STOICA & Asociaţii

Prof. Univ. Dr. Valeriu Stoica a acordat recent un interviu jurnalistului Ion Cristoiu, în cadrul seriei “Interviurile lui Cristoiu” de la televiziunea Aleph News.

Înregistrarea interviului, aici.

• 07/04/2021 STOICA & Asociaţii

În continuarea seriei de analiză a problemelor ridicate de practica execuțională, în cadrul Conferinței Naționale „Executarea silită: între disponibilitate și rol activ”, a fost lansat volumul 3 al lucrării „Executarea silită. Dificultăți și soluții practice” realizate de Prof. univ. dr. jud. Evelina Oprina, și Jud. Vasile Bozeșan și publicat de Editura Universul Juridic.

Prof. univ. dr. Valeriu Stoica și Bogdan Dumitrache (executor judecătoresc) au prezentat lucrarea, care asigură înțelegerea executării silite prin deschiderea de perspective noi de reflecție și de analiză juridică.

Înregistrarea lansării volumului, aici.

• 21/12/2020 STOICA & Asociaţii

Editura Wolters Kluwer Romania a scos de sub tipar, la final de decembrie 2020, «Ghidul de utilizare a Regulilor de Procedură Arbitrală» ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Cristiana I. Stoica, partener la STOICA & Asociații, membru al Camerei de Comerț Internaționale de la Paris și arbitru la CICA CCIR, este coautor al Ghidului, alături de Stefan Deaconu, Bazil Oglindă, Cornel Popa, Sorina Olaru, Claudiu Dinu, Marian Nicolae, Florian Nițu, Ioan Schiau și Cosmin Vasile.

Lucrarea este extrem de utilă practicienilor din domeniul arbitrajului organizat de CICA-CCIR, oferind acestora un instrument nu doar teoretic, dar mai cu seamă practic, privind aplicarea regulilor instituției arbitrale menționate

• 13/11/2020 STOICA & Asociaţii

Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociații sărbătorește luna aceasta 25 ani de la înființare, eveniment celebrat, în mod tradițional, în prima săptămână a lunii noiembrie, la hotelul Athénée Palace Hilton. Din motive de siguranță sanitară și în conformitate cu măsurile în vigoare, anul acesta s-a renunțat la organizarea evenimentului aniversar.
    [+]

• 13/11/2020 STOICA & Asociaţii

Webinarul va fi organizat de ICC Court, pe 18 noiembrie, de la orele 16,00 (ora României). Sunteți invitați să vă înregistrați, aici. Cristiana Irinel Stoica, partener fondator STOICA & Asociații, membru al ICC Court, va participa la acest webinar în calitate de speaker.

• 05/11/2020 STOICA & Asociaţii

Despre cum pasiunea pentru domeniul dreptului se îmbină perfect cu cea pentru realizarea unui vin de calitate – în interviul special pe care Valeriu Stoica, Founding Partner și owner AVINCIS, l-a acordat revistei culturale România Literară, în numărul de octombrie.
    Spor la lectură! 🍷