• 21/12/2020 STOICA & Asociaţii

Editura Wolters Kluwer Romania a scos de sub tipar, la final de decembrie 2020, «Ghidul de utilizare a Regulilor de Procedură Arbitrală» ale Curții de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României.

Cristiana I. Stoica, partener la STOICA & Asociații, membru al Camerei de Comerț Internaționale de la Paris și arbitru la CICA CCIR, este coautor al Ghidului, alături de Stefan Deaconu, Bazil Oglindă, Cornel Popa, Sorina Olaru, Claudiu Dinu, Marian Nicolae, Florian Nițu, Ioan Schiau și Cosmin Vasile.

Lucrarea este extrem de utilă practicienilor din domeniul arbitrajului organizat de CICA-CCIR, oferind acestora un instrument nu doar teoretic, dar mai cu seamă practic, privind aplicarea regulilor instituției arbitrale menționate

• 13/11/2020 STOICA & Asociaţii

Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociații sărbătorește luna aceasta 25 ani de la înființare, eveniment celebrat, în mod tradițional, în prima săptămână a lunii noiembrie, la hotelul Athénée Palace Hilton. Din motive de siguranță sanitară și în conformitate cu măsurile în vigoare, anul acesta s-a renunțat la organizarea evenimentului aniversar.
    [+]

• 13/11/2020 STOICA & Asociaţii

Webinarul va fi organizat de ICC Court, pe 18 noiembrie, de la orele 16,00 (ora României). Sunteți invitați să vă înregistrați, aici. Cristiana Irinel Stoica, partener fondator STOICA & Asociații, membru al ICC Court, va participa la acest webinar în calitate de speaker.

• 05/11/2020 STOICA & Asociaţii

Despre cum pasiunea pentru domeniul dreptului se îmbină perfect cu cea pentru realizarea unui vin de calitate – în interviul special pe care Valeriu Stoica, Founding Partner și owner AVINCIS, l-a acordat revistei culturale România Literară, în numărul de octombrie.
    Spor la lectură! 🍷

• 29/10/2020 STOICA & Asociaţii

O firmă candidată ar trebui să calculeze eficient și realist prețul de ofertare, în așa fel încât oferta să fie atât admisă de autoritatea publică, dar să rămână și una competitivă, astfel încât atribuirea contractului să îi confere avantajele dorite.
    Business-urile trebuie să se asigure că există o corelare justificată și realistă între factorul tehnic și factorul financiar care compun ofertele depuse în procedură.
    Detalii, în articolul semnat de Andreea Micu – Partner- Yolanda Beșleagă – Associate – și Alecu Angelica – Junior lawyer.

• 25/10/2020 STOICA & Asociaţii

Valeriu Stoica, în dialog cu Mihaela Olaru, despre credințe, viață, vin – ca pasiune – și drept, ca profesie dar și ca pasiune – într-un material de excepție pentru JURIDICE.ro.