• 21/12/2020 STOICA & Asociaţii

At the end of December 2020, the publishing house Wolters Kluwer Romania published the “Guide for the use of the Rules of Arbitration Procedure” of the International Commercial Arbitration Court attached to the Romanian Chamber of Commerce and Industry.

Cristiana I. Stoica, partner at STOICA & Asociații, member of the International Chamber of Commerce in Paris and arbitrator at CICA CCIR, is co-author of the Guide, together with Stefan Deaconu, Bazil Oglindă, Cornel Popa, Sorina Olaru, Claudiu Dinu, Marian Nicolae, Florian Nițu, Ioan Schiau and Cosmin Vasile.

The paper is extremely useful to the practitioners in the field of arbitration organized by CICA-CCIR, offering them a tool not only theoretical, but especially practical, regarding the application of the rules of the mentioned arbitration institution.

• 13/11/2020 STOICA & Asociaţii

Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociații sărbătorește luna aceasta 25 ani de la înființare, eveniment celebrat, în mod tradițional, în prima săptămână a lunii noiembrie, la hotelul Athénée Palace Hilton. Din motive de siguranță sanitară și în conformitate cu măsurile în vigoare, anul acesta s-a renunțat la organizarea evenimentului aniversar.
    [+]

• 13/11/2020 STOICA & Asociaţii

Webinar organized by ICC Court on November 18, at 16.00 (Romanian time). You are invited to register, here. No registration fees are required. Cristiana Irinel Stoica, Founding Partner of STOICA & Asociații, member of ICC Court, will participate in this webinar as a speaker.

• 05/11/2020 STOICA & Asociaţii

About how the passion for law could be combined perfectly with the one for wine making – in the special interview that Valeriu Stoica, Founding Partner and owner of AVINCIS, gave to the cultural magazine România Literară, in the October issue.
    Enjoy the reading! 🍷