• „STOICA & Asociaţii este implicată în litigii de calibru în domeniul dreptului bancar, mediului înconjurator, fiscal, asigurări şi arbitraj internaţional. ”

Legal 500, ediţia 2017

• „Este o echipă experimentată şi respectată care acordă asistenţă clienţilor din sectorul public şi privat în litigii din domeniul construcţiilor, mediului înconjurător şi al serviciilor financiare. Are o experienţă considerabilă în dosare de restructurare şi de insolvenţă, de proprietate intelectuală şi de dreptul concurenţei. Clienţii, companii interne şi internaţionale, provin din sectoare economice diverse, din domeniul ştiinţelor vieţii, telecom şi din sectorul de prelucrare. De asemenea, este o firmă activă în domeniul arbitrajului internaţional.”

Sectoare economice

STOICA & Asociaţii reuneşte avocaţi specializaţi în domenii de drept diferite, având o experienţă şi o cunoaştere profundă a problematicii juridice şi de business a sectoarelor industriale în care clienţii îşi desfăşoară activitatea.

Expertiza STOICA & Asociaţii în sectoarele economice oferă posibilitatea de a răspunde eficient nevoilor clienţilor în cadrul grupurilor de lucru specializate pe anumite industrii şi servicii: