• „STOICA & Asociaţii este implicată în litigii de calibru în domeniul dreptului bancar, mediului înconjurator, fiscal, asigurări şi arbitraj internaţional. ”

Legal 500, ediţia 2017

• „Este o echipă experimentată şi respectată care acordă asistenţă clienţilor din sectorul public şi privat în litigii din domeniul construcţiilor, mediului înconjurător şi al serviciilor financiare. Are o experienţă considerabilă în dosare de restructurare şi de insolvenţă, de proprietate intelectuală şi de dreptul concurenţei. Clienţii, companii interne şi internaţionale, provin din sectoare economice diverse, din domeniul ştiinţelor vieţii, telecom şi din sectorul de prelucrare. De asemenea, este o firmă activă în domeniul arbitrajului internaţional.”

Protecţia consumatorului

STOICA & Asociații acordă asistenţă şi reprezentare în faţa autorităţilor competente şi a instanţelor de judecată, în litigii care au ca obiect protecţia drepturilor consumatorului, având o bogată experienţă în litigiile privind clauzele abuzive în contractele de credit, precum şi în contractele de furnizare a serviciilor din domeniul telecomunicaţiilor.