• „STOICA & Asociaţii este implicată în litigii de calibru în domeniul dreptului bancar, mediului înconjurator, fiscal, asigurări şi arbitraj internaţional. ”

Legal 500, ediţia 2017

• „Este o echipă experimentată şi respectată care acordă asistenţă clienţilor din sectorul public şi privat în litigii din domeniul construcţiilor, mediului înconjurător şi al serviciilor financiare. Are o experienţă considerabilă în dosare de restructurare şi de insolvenţă, de proprietate intelectuală şi de dreptul concurenţei. Clienţii, companii interne şi internaţionale, provin din sectoare economice diverse, din domeniul ştiinţelor vieţii, telecom şi din sectorul de prelucrare. De asemenea, este o firmă activă în domeniul arbitrajului internaţional.”

Proceduri de executare silită

STOICA & Asociaţii desfășoară activități specifice executării silite:

• recuperarea creanțelor din litigii comerciale, civile sau penale;
  • recuperarea creanțelor constatate printr-o hotărâre judecătorească, sentință arbitrală sau prin alte titluri executorii;
  • asistenţă juridică în acţiuni de evacuare, punere în posesie, servituți, predări de bunuri.

În egală măsură, STOICA & Asociații oferă soluţii pentru recuperarea pe cale amiabilă a oricărei creanţe.

Avocaţii STOICA & Asociații acordă asistenţă şi reprezentare cu privire la soluţionarea contestațiilor la executare în oricare dintre modalităţile de executare silită şi în legătură cu orice alte acțiuni de anulare a titlurilor executorii.

Experiență relevantă [+]

• Asistarea şi reprezentarea unei mari bănci locale în procedura de executare a creanţelor în sumă totală de 27 milioane Eur;
  • Reprezentarea unei bănci locale în litigiile privind executarea cecurilor unei alte societăţi.