Domenii de practică
  • „STOICA & Asociaţii este implicată în litigii de calibru în domeniul dreptului bancar, mediului înconjurator, fiscal, asigurări şi arbitraj internaţional. ”

    Legal 500, ediţia 2017

  • „Este o echipă experimentată şi respectată care acordă asistenţă clienţilor din sectorul public şi privat în litigii din domeniul construcţiilor, mediului înconjurător şi al serviciilor financiare. Are o experienţă considerabilă în dosare de restructurare şi de insolvenţă, de proprietate intelectuală şi de dreptul concurenţei. Clienţii, companii interne şi internaţionale, provin din sectoare economice diverse, din domeniul ştiinţelor vieţii, telecom şi din sectorul de prelucrare. De asemenea, este o firmă activă în domeniul arbitrajului internaţional.”

    Chambers Europe, ediţia 2017

Insolvenţă

Avocaţii STOICA & Asociații au o bogată experienţă, asigurând asistenţă juridică şi reprezentare în procedurile de insolvenţă în toate etapele judiciare (observaţie, reorganizare, faliment), inclusiv în soluţionarea problemelor asociate (anularea actelor frauduloase).

De asemenea, avocaţii STOICA & Asociații gestionează procedurile de reorganizare şi de lichidare judiciară sau voluntară.

Experiență relevantă [+]

  • Asistarea şi reprezentarea celei mai mari bănci din România în legătură cu managementul unui portofoliu de mai mult de 1.000 de dosare de insolvenţă a unor micro-întreprinderi, având sediile pe tot teritoriul României;
  • Asistarea şi reprezentarea celei mai mari bănci din România în legătură cu procedura insolvenţei a mai multor societăţi: al doilea mare producător de carne din România, un producător de bere şi un dezvoltator imobiliar;
  • Asistarea şi reprezentarea unei importante bănci din România în legătură cu procedura insolvenţei a unui dezvoltator imobiliar;
  • Asistarea unui important producător de sisteme de încălzire în procedura insolvenţei unor societăţi din industria sistemelor de încălzire.