• „STOICA & Asociaţii este implicată în litigii de calibru în domeniul dreptului bancar, mediului înconjurator, fiscal, asigurări şi arbitraj internaţional. ”

Legal 500, ediţia 2017

• „Este o echipă experimentată şi respectată care acordă asistenţă clienţilor din sectorul public şi privat în litigii din domeniul construcţiilor, mediului înconjurător şi al serviciilor financiare. Are o experienţă considerabilă în dosare de restructurare şi de insolvenţă, de proprietate intelectuală şi de dreptul concurenţei. Clienţii, companii interne şi internaţionale, provin din sectoare economice diverse, din domeniul ştiinţelor vieţii, telecom şi din sectorul de prelucrare. De asemenea, este o firmă activă în domeniul arbitrajului internaţional.”

Drepturile omului. Proceduri CEDO

Avocaţii STOICA & Asociații acordă asistenţă şi reprezentare cu privire la litigiile referitoare la aplicarea Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, atât în faţa instanţelor naţionale, cât şi în faţa instanţei de la Strasbourg: redactarea sau revizuirea plângerilor individuale adresate CEDO, asistenţa şi reprezentarea juridică în raporturile cu aceasta.