• „STOICA & Asociaţii este implicată în litigii de calibru în domeniul dreptului bancar, mediului înconjurator, fiscal, asigurări şi arbitraj internaţional. ”

Legal 500, ediţia 2017

• „Este o echipă experimentată şi respectată care acordă asistenţă clienţilor din sectorul public şi privat în litigii din domeniul construcţiilor, mediului înconjurător şi al serviciilor financiare. Are o experienţă considerabilă în dosare de restructurare şi de insolvenţă, de proprietate intelectuală şi de dreptul concurenţei. Clienţii, companii interne şi internaţionale, provin din sectoare economice diverse, din domeniul ştiinţelor vieţii, telecom şi din sectorul de prelucrare. De asemenea, este o firmă activă în domeniul arbitrajului internaţional.”

Drept penal

Avocaţii de la STOICA & Asociații acordă asistenţă şi reprezentare în legătură cu diverse infracțiuni economice, în faza de urmărire penală şi în faţa instanţelor de judecată:

• în faza de urmărire penală, cu abordarea specifică a probaţiunii caracteristică infracţiunilor economice, în special în ceea ce priveşte desfăşurarea probaţiunii, care implică expertize tehnico-economice;
  • în faza de judecată, atât în cameră preliminară, cât şi în cercetarea judecătorească;
  • în faza de executare a pedepselor, în ceea ce priveşte stabilirea regimului de executare a pedepsei, precum şi asistenţa la executarea contestaţiilor privind măsurile luate în penitenciar.