• „STOICA & Asociaţii este implicată în litigii de calibru în domeniul dreptului bancar, mediului înconjurator, fiscal, asigurări şi arbitraj internaţional. ”

Legal 500, ediţia 2017

• „Este o echipă experimentată şi respectată care acordă asistenţă clienţilor din sectorul public şi privat în litigii din domeniul construcţiilor, mediului înconjurător şi al serviciilor financiare. Are o experienţă considerabilă în dosare de restructurare şi de insolvenţă, de proprietate intelectuală şi de dreptul concurenţei. Clienţii, companii interne şi internaţionale, provin din sectoare economice diverse, din domeniul ştiinţelor vieţii, telecom şi din sectorul de prelucrare. De asemenea, este o firmă activă în domeniul arbitrajului internaţional.”

Din anul 1995 şi până în prezent, STOICA & Asociaţii a acordat consultanţă, asistenţă juridică şi a asigurat reprezentarea unui mare număr de clienţi, companii multinaţionale sau româneşti, societăţi mari, mici şi mijlocii, autorităţi locale, organizaţii non-profit şi clienţi din sectorul de stat. Coordonarea portofoliului de clienţi a fost realizată de către cei doi Founding Partners, Valeriu STOICA and Cristiana I. STOICA, cu sprijinul avocaţilor parteneri şi al avocaţilor colaboratori.

STOICA & Asociaţii oferă clienţilor servicii de consultanţă juridică precum şi de asistenţă şi reprezentare în materie litigioasă în următoarele domenii de drept şi sectoare economice: