Recunoaștere și afilieri

STOICA & Asociaţii a dobândit o excelentă reputaţie națională şi internațională. Performanţele sale profesionale sunt recunoscute ca atare în cele mai importante ghiduri juridice: Chambers Europe, Legal 500, World Trademark Review 1000, IAM Patent 1000.

STOICA & Asociaţii şi avocaţii săi colaboratori sunt înregistraţi la Baroul Bucureşti, în conformitate cu legea profesiei de avocat din România.

În desfăşurarea activităţii sale profesionale, de la înfiinţarea sa din 1995 şi până în prezent, STOICA & Asociaţii a cooperat intens cu societăţi de avocatură internaţionale şi locale. STOICA & Asociaţii a dezvoltat o puternică reţea de colaborări cu societăţi de avocatură şi avocaţi din majoritatea celor 15 Curţi de Apel din România.

Au fost stabilite legături profesionale cu firme de contabilitate, consultanţi fiscali, auditori, experţi imobiliari, consultanţi de proprietate intelectuală, birouri notariale şi birouri de traduceri legalizate.

Încă din 1995, cei doi Founding Partners au contribuit la crearea unor legături profesionale strategice cu un mare număr de firme internaţionale de avocatură, organizaţii profesionale şi camere de comerţ. Aceste alianţe nu au caracter exclusiv şi servesc dezvoltării continue a practicii internaţionale a STOICA & Asociaţii: