Cariere
  • „STOICA & Asociaţii este implicată în litigii de calibru în domeniul dreptului bancar, mediului înconjurator, fiscal, asigurări şi arbitraj internaţional. ”

Legal 500, ediţia 2017

• „Este o echipă experimentată şi respectată care acordă asistenţă clienţilor din sectorul public şi privat în litigii din domeniul construcţiilor, mediului înconjurător şi al serviciilor financiare. Are o experienţă considerabilă în dosare de restructurare şi de insolvenţă, de proprietate intelectuală şi de dreptul concurenţei. Clienţii, companii interne şi internaţionale, provin din sectoare economice diverse, din domeniul ştiinţelor vieţii, telecom şi din sectorul de prelucrare. De asemenea, este o firmă activă în domeniul arbitrajului internaţional.”

Alăturați-vă echipei STOICA & Asociații!

Societatea civilă de avocatură STOICA & Asociații a colaborat cu un număr mare de tineri avocați, selectați și pregătiți conform valorilor morale și profesionale care fac obiectul viziunii și principiilor sale.

Un program special a fost introdus de curând pentru studenții care își desfășoară perioada de practică din timpul studiilor la societatea de avocați, cu scopul de a-i ajuta să-și clădească o carieră avocațială, asigurându-le burse sau sponsorizări pe măsura rezultatelor universitare.

Selecțiile pentru avocații colaboratori și avocații stagiari sunt organizate de două ori într-un an calendaristic, pe bază de interviuri, teste și programe de pregătire profesională.

Cei interesaţi să se alăture echipei STOICA & Asociații trebuie să adreseze un curriculum vitae în atenția Office Managerului societății civile de avocați, la adresa de email: sca@stoica-asociatii.ro.