10.06.2021

Semnătura electronică avansată vs calificată - riscuri vs beneficii

Ce tip de semnătură electronică - avansată sau calificată - ar fi mai potrivit să alegem pentru semnarea documentelor electronice? Care sunt riscurile, respectiv beneficiile utilizării fiecăreia dintre cele două forme de semnătură electronică? Sunt doar câteva întrebări la care puteți găsi răspunsuri, în analiza semnată pe portalul Hotnews.ro de Dan-Rares Raducanu (Senior Partner) și de Roxana Daskalu (Senior Associate).

Problematica semnăturii electronice va fi abordată pe larg, împreună cu Costin Burdun (Deputy CEO, certSIGN), în cadrul webinarului interactiv Tipuri de semnătură electronică - riscuri vs beneficiicare va avea loc astăzi, de la ora 15.00.

Oricine se poate înscrie gratuit prin completarea formularului. Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării. Este primul eveniment organizat de certSIGN și de STOICA & Asociaţii, în cadrul unei serii de webinarii despre transformarea digitală din perspectivă juridică, un ABC al folosirii tehnologiei informației, văzut prin ochii avocaților.