Irina Andreea MICU

amicu@stoica-asociatii.ro

Download v-card

• Experiență profesională
    • 2007 – prezent: avocat, STOICA & Asociații.
  • Educație
    • Facultatea de Drept, Universitatea din Bucureşti, promoția 2007;
    • Colegiul Juridic Franco – Român de Studii Europene, Universitatea Bucureşti – Facultatea de Drept (România)/ Université Paris I Pantheon-Sorbonne (Franța), promoția 2006;
    • Masterat în Dreptul afacerilor – Colegiul Juridic Franco-Român de Studii Europene (Collège Juridique Franco-Roumain d’Etudes Européennes), promoția 2008.
  • Limbi străine
    • Engleză, franceză și spaniolă.
  • Afilieri
    • Membru al Baroului Bucureşti din 2008.
Experiență relevantă

Irina Andreea Micu a participat la asistarea și reprezentarea clienților români și străini în litigii civile, de proprietate intelectuală cu privire, în special, la mărci, brevete, drepturi de autor și drepturi conexe.

A participat în cauze de concurență, prin asistarea clienților în investigațiile derulate de Consiliul Concurenței în diferite sectoare industriale cu privire la pretinse încălcări ale legislației române și europene privind concurența (carteluri, abuz de poziție dominantă, concentrații economice etc.) și a acordat asistență în diverse proiecte care au generat probleme de concurență.

Irina Andreea Micu a acordat asistență juridică și a reprezentat clienți în cauze de arbitraj intern și internațional (ICC Paris).