09.06.2021

Invitație la webinar: Tipuri de semnătură electronică - riscuri vs beneficii

În jurul semnăturii electronice și a documentelor digitale, s-au creat în România multe mituri. Experții din cadrul certSIGN și STOICA & Asociaţii își propun să clarifice particularitățile și efectele fiecărui tip de semnătură electronică - ”semnătură electronică avansată” vs ”semnătură electronică calificată” -  în cadrul webinar-ului Tipuri de semnătură electronică - riscuri vs beneficii. La finalul webinarului, participanții vor înțelege mai bine diferențele dintre cele două tipuri de semnături electronice, cu riscurile și beneficiile atașate.

10 iunie, de la ora 15.00 până la ora 16.30 - dezbateri și sesiune de Q&A.
Speakeri: Roxana Daskalu - Senior Associate, STOICA & Asociaţii - și Costin Burdun - Deputy CEO, certSIGN.
Moderator: Dan-Rares Raducanu - Senior Partner, STOICA & Asociaţii.

Mai multe detalii și accesarea formularului de înscriere, aici → https://lnkd.in/eeQPnF7

Participarea este gratuită și se face pe baza confirmării înregistrării. Este primul eveniment organizat de
certSIGN și de STOICA & Asociaţii, în cadrul unei serii de webinarii despre transformarea digitalădin perspectivăjuridică, un ABC al folosirii tehnologiei informației, văzut prin ochii avocaților.