25.11.2022

Brevete: avocații STOICA & Asociații, autori ai capitolului privind România din Legal 500

Echipa de avocați din cadrul STOICA & Asociații - Dragoș Bogdan (Senior Partner), Mihai Stănescu (Managing Associate) și Gabriela Bodnărescu  (Junior Lawyer) – a scris capitolul privind România din Country Comparative Guide - Patent Litigation (2022).

Prestigiosul anuar internațional Legal 500 publică în fiecare an un Country Comparative Guidepe diverse domenii de drept, cu scopul de a oferi comunității de afaceri informații utile cu privire la legislația și practica judiciară din diferite jurisdicții.

Ediția din 2022 a Country Comparative Guide - Patent Litigation este acum disponibilă. Ghidul pentru România pe domeniul brevetelor a fost scris de avocații STOICA & Asociații, în considerarea expertizei în acest domeniu, precum și a colaborării anterioare a av. Dragoș Bogdan cu Oficiul European de Brevete, pentru realizarea capitolului dedicat României din cartea Patent enforcement in Europe. Publicațiile sunt concepute pentru a oferi cititorilor o imagine de ansamblu a legilor și a reglementărilor privind litigiile în materie de brevete, dintr-o varietate de jurisdicții.

Ghidul publicat de Legal 500 poate fi descărcat de aici

image