04.07.2023

Avocații din cadrul Clifford Chance Badea și STOICA & Asociații câștigă un important litigiu de dreptul concurenței

Societățile de avocați Clifford Chance Badea și STOICA & Asociații au obținut pentru un important actor din industria telecomunicațiilor o decizie definitivă de anulare a uneia dintre cele mai mari amenzi impuse în ultimii ani de Consiliul Concurenței, în valoare de 13,5 milioane de euro, într-o investigație vizând un presupus abuz de poziție dominantă.

Speța a adus laolaltă echipa juridică a Orange România formată din Milena Horvat, Legal Affairs and Corporate Director și Andrei Brujan, Corporate and Technology Legal Division Manager și unii dintre cei mai buni avocați de profil din România.

Din partea societății de avocați STOICA & Asociații, echipa a fost coordonată de Prof. univ. dr. emerit Valeriu Stoica și a fost formată din Dan-Rareș Răducanu, Senior Partner și Constantin – Cosmin Pintilie, Senior Associate.

Din partea firmei de avocatură Clifford Chance Badea, echipa a fost coordonată de counsel Simona Neagu, liderul practicii de Litigii de la București, și a fost formată din Eleonora Udroiu, Of Counsel și coordonator al practicii de Concurență, și Vicu Buzac, Senior Associate.

image