10.11.2021

Analiza STOICA & Asociații - Investment Treaty Arbitration, 2022

Echipa de avocați din cadrul STOICA & Asociații – formată din Andreea Micu (Partner), Daniel Aragea (Partner) și Alin Gabriel Oprea (Associate), coordonați de Cristiana I. Stoica (Founding Partner) – a contribuit la realizarea secțiunii despre Arbitrajul aplicabil tratatelor de investiții în România, prin sintetizarea contextului legislativ local din acest domeniu al dreptului.

Analiza a fost publicată de prestigiosul ghid internațional de drept comparat Lexology - Getting the Deal Through, care oferă informații referitoare la legislație și reglementări din 120 de arii de practică și din peste 150 de jurisdicții.

Lexology - Getting the Deal Through, Investment Treaty Arbitration este un ghid de referință care permite profesioniștilor dreptului compararea informațiilor din jurisdicții diferite, în ceea ce privește profilul investițiilor străine și legislația privind tratatele de investiții, obligațiile legale internaționale în temeiul tratatelor de investiții și a convențiilor relevante, situația promovării investițiilor străine, istoricul arbitrajului de investiții, executarea sentințelor împotriva statelor și alte tendințe recente din acest domeniu al dreptului.

image