STOICA & Asociaţii, la aniversarea a 19 ani de la înfiinţare

Societatea de avocatură STOICA & Asociaţii a sărbătorit 19 ani de la înfiinţare printr-o recepţie organizată la Hotel Athenee Palace Hilton, la care au fost prezenți, alături de toţi membrii echipei STOICA & Asociaţii, alți peste 200 de invitaţi – clienţi, jurişti, profesori, jurnalişti, diplomaţi, personalităţi din lumea culturală şi artistică.

Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră juridică” a fost acordat de societatea de avocatură STOICA & Asociaţii Profesorului Univ. Dr. Stanciu D. Cărpenaru de la Facultatea de Drept a Universităţii București, pentru calităţile sale de pedagog strălucit şi de desăvârșit practician al dreptului, care a transmis miilor de studenţi pe care i-a format de-a lungul anilor pasiunea pentru dreptul privat şi valori precum rigoarea şi exigenţa, modestia şi corectitudinea.

Premiul pentru încurajarea activităţii cultural-artistice”, sub forma unei sponsorizări, a fost acordat tinerei designer vestimentar, Alina Mărgulescu, pentru soluţiile ingenioase cu care a realizat creaţiile vestimentare, soluţii menite să transforme costumul într-un element de limbaj plastic, cultural şi spiritual.

De-a lungul timpului, societatea de avocatură STOICA & Asociaţii a acordat peste 10 premii și sponsorizări diverselor personalități din lumea juridică şi cea cultural-artistică. ”Într-o lume care pare că şi-a uitat valorile sale autentice, societatea noastră de avocatură  susține an de an profesioniști ai lumii juridice și artiști cu rezultate deosebite, atât pentru a-i recompensa pentru munca lor, cât și pentru a le susține dezvoltarea viitoare”, a declarat Valeriu Stoica, Partener Fondator STOICA & Asociații.