Cristiana I. STOICA, aleasă ca Vicepreşedinte al consiliului director al World Link for Law

Cristiana I. STOICA, Partener Fondator al STOICA & Asociații, a fost aleasă Vicepreşedinte al consiliului director al World Link for Law, cu ocazia celei de a 25-a întâlniri anuale a organizaţiei, care a avut loc în Amsterdam, în perioada 16-18 mai 2014.

Societatea de avocaţi STOICA & Asociații este membră a World Link for Law din anul 2004.

World Link for Law este o reţea profesională de firme de avocatură care cuprinde 70 de membri din 47 de ţări din întreaga lume şi care încurajează şi sprijină companiile să îşi realizeze obiectivele de investiţii internaţionale cross-border prin asigurarea de soluţii juridice adecvate acestor obiective. Firmele de avocatură membre ale acestei organizaţii oferă o gamă variată de servicii avocaţiale pentru companiile comerciale, asigurând o calitate superioară a serviciilor prestate. De asemenea, World Link for Law organizează conferinţe, funcţionează ca o platformă pentru împărtăşirea ideilor de management, schimbul de informaţii şi publică ştiri juridice şi de business.

Website: www.worldlink-law.com