Lawyer Monthly, o prestigioasa publicatie din Marea Britanie, a publicat un articol despre Romania si despre serviciile juridice pe care le ofera

Editia din august a Lawyer Monthly, o revista britanica ce se adreseaza oamenilor de afaceri si investitorilor ajutandu-i sa isi aleaga servicii juridice de cea mai inalta calitate, a publicat un articol despre Romania. Articolul incearca sa familiarizeze investitorul cu legislatia din Romania in domeniul fiscalitatii si al investitiilor. In acest sens, au fost cerute opinii de la avocati de renume de pe piata romaneasca. STOICA & Asociatii, prin doamna Cristiana Irinel Stoica, Partener Fondator, a oferit un interviu in care a explicat felul in care firma de avocatura STOICA & Asociatii reuseste sa ofere sprijin clientilor in hatisul legislativ din Romania.

Doamna Stoica a spus ca „inca de la infiintare STOICA & Asociatii a reusit sa dea dovada de inovatie si de o puternica motivatie in promovarea celor mai bune solutii pentru clientii sai. STOICA & Asociatii are capacitatea de a aplica pentru clientii sai cele mai bune strategii juridice si sa le duca pana la capat. Avem curajul de a concura in mod onest si de a ne afla printre cei mai buni.”

Articolul apreciaza ca in anii urmatori Romania va continua sa ofere oportunitati de investitii. Desigur ritmul va fi ceva mai lent, in functie de efectele crizei globale. Avocatii romani vor fi mai implicati in proceduri de insolventa si in restructurari de imprumuturi bancare sau in restructurari corporatiste, oferind clientilor expertiza locala la standarde internationale prin cunoasterea si intelegerea aspectelor legislative relevante.

In noiembrie 2010, STOICA & Asociatii aniverseaza 15 ani de la constituire. Înfiinţată în noiembrie 1995 prin asocierea a doi dintre cei mai valoroşi avocaţi români, Valeriu Stoica şi Cristiana I. Stoica, societatea STOICA & Asociaţii şi-a extins în mod constant aria experienţei sale profesionale si a dezvoltat o echipa care in prezent numara 40 avocati cu o pregătire profesională deosebită.