Aniversarea STOICA & Asociaţii

La data de 4 noiembrie 2008 a avut loc în somptuoasa sală Le Diplomate a Hotelului Atenee Palace Hilton, aniversarea a 13 ani de la înfiinţarea societăţii civile de avocaţi STOICA & Asociaţii.

Valeriu Stoica, partener fondator, a prezentat invitaţilor – clienţi, colaboratori, jurişti, jurnalişti, profesori, oameni politici, personalităţi din lumea culturală şi artistică – întreaga echipă STOICA & Asociaţii, menţionând succesele profesionale remarcabile înregistrate de la precedenta aniversare şi până în prezent, evocind totodată planurile de viitor ale societăţii de avocaţi. Totodată, au fost prezentate cele două premii oferite de societatea de avocaţi:

– Premiul de execelenţă pentru întreaga carieră juridică şi pentru aportul nemijlocit la ridicarea valorilor esenţiale ale dreptului românesc a fost acordat domnului Profesor Doctor Docent Vladimir Hanga prin oferirea unei diplome şi a sumei de 10.000 euro.

– Premiul pentru creaţie artistică a fost acordat pictorului Andrei Ciubotaru, artist plastic cu “originalitate a expresiei vizuale şi…implicare în problema regenerării spaţiului în care trăim” constând în suma de 5000 euro, destinată finalizării proiectului artistic de intervenţie urbană ARCA.

Gestul plin de nobleţe privind acordarea celor două premii a completat imaginea de forţă profesională şi socială pe care STOICA & Asociaţii o evidenţiază cu orice ocazie.