Clasamentul anual Chambers Europe

Chambers Europe a dat publicităţii clasamentul său anual pentru cele zece domenii de practică pe care publicaţia le cercetează în România.
În fiecare domeniu, societăţile de avocaţi sunt clasate în categorii (band) de la 1 la 6, 1 fiind categoria cea mai înaltă. Pentru anul 2007, Stoica & Asociaţii se clasează în categoria 1 la proprietate intelectuală şi litigii, în categoria 3 la concurenţă şi în categoria 5 la societăţi comerciale/fuziuni şi achiziţii.

Clasamentul ia în considerare şi avocaţii, individual, sistemul de clasare fiind acelaşi. Avocaţii din cadrul Stoica & Asociaţii care s-au remarcat în acest clasament sunt:

Valeriu Stoica, clasat în categoria 1 la litigii. Potrivit Chambers Europe, Valeriu Stoica „este admirat de întreaga piaţă a avocaturii”, „clienţii de talie internaţională fiind atraşi de reputaţia sa excepţională în instanţă”

Cristiana Stoica, situată în categoria 2 la litigii şi în categoria 3 la societăţi comerciale / fuziuni şi achiziţii, şi caracterizată drept „un avocat puternic şi bine informat”.

Răzvan Dincă, nominalizat în categoria 1 la proprietate intelectuală şi în categoria 3 la concurenţă şi care conform Chambers Europe este perceput de clienţii internaţionali pentru care a lucrat drept „cel mai bun partener senior român cu care au lucrat”.